Oferta de Paște – Reducere 30% la Zeiss Monofocal DuraVision Platinum

DuraVision ® Platinum de la ZEISS

Pentru a face față provocărilor din viața de zi cu zi, avem nevoie de lentile rezistente la murdărie, ușor de curățat. Aceasta este tocmai ceea ce oferă rezistentă la lentile antireflexive – dar calitatea acestor acoperiri poate varia foarte mult.

Ce fac lentilele ZEISS cu DuraVision® Platinum AR diferite? Aceste lentile dure și ușoare sunt foarte robuste, rezistente la murdărie și ușor de curățat, oferind în același timp proprietăți antireflexive de primă calitate. Un sistem integrat de straturi de acoperire dens ambalate folosind depuneri asistate de ioni rezultă într-o suprafață a lentilei care este de trei ori mai dură decât generația anterioară de lentile ZEISS din plastic acoperit cu antireflexie (AR) și cu 35% . Lentilele ZEISS cu acoperire DuraVision® Platinum AR au, de asemenea, o culoare de reflexie reziduală mai atractivă din punct de vedere cosmetic, care generează peste 20% mai puțină reflectanță luminată decât lentilele ZEISS acoperite cu AR verde.

Te așteptăm la Opticlass până pe 31 martie 2018 să te convingi și să beneficiezi de Oferta noastră de Paște. Îți acordăm o reducere de 30% la lentilele Zeiss Monofocal DuraVision Platinum.

Bacau, Strada 9 Mai, Nr. 29
Piatra Neamt, Piata Stefan cel Mare, Nr. 12