Reducere 25% la lentile BlueControl

In perioada 01 martie – 30 aprilie 2018 beneficiezi de reducere de 25% la lentilele BlueControl de la Hoya

Smartphone-uri, tablete, notebook-uri, LCD si ecrane cu LED-uri – toate emit lumina albastra, cunoscuta de asemenea sub numele de lumina vizibila cu intensitate ridicata. Desi lumina albastra, in fapt, este un fenomen natural, ea este prezenta in lumina zilei si ne ajuta sa ramanem receptivi – supra-expunerea poate avea un efect negativ si cauza stresul ocular, oboseala oculara si chiar insomnia.

 

Hoya BlueControl este tratamentul care neutralizeaza lumina albastra emisa de ecranele digitale, prevenind stresul ocular si oboseala ochilor. Toate acestea contribuie la sanatatea oculara oferind in acelasi timp o vedere confortabila si o perceptie mult mai naturala a culorilor.

Lentilele de ochelari cu tratament antireflex Hoya BlueControl reprezinta Solutia optima pentru un grup extins de consumatori care vin in contact cu ecranele digitale pe tot parcursul zilei:

  • Persoanele care lucreaza 8h pe zi in fata unui calculator sau laptop
  • Copiii / adolescentii pasionati de jocuri pe console si jocuri pe calculator
  • Tinerii care petrec mult timp utilizand smarthphone-uri si tablete
  • Persoanele care petrec mult timp in fata televizorului

Lentilele de ochelari cu tratament antireflex Hoya BlueControl reprezinta solutia optima pentru un grup extins de consumatori care vin in contact cu ecranele digitale pe tot parcursul zilei.

Bacau, Strada 9 Mai, Nr. 29
Piatra Neamt, Piata Stefan cel Mare, Nr. 12