Termeni & Conditii

Compania care detine si administreaza site-ul Opticlass.ro este Opticlass INC srl, cu sedidul in Bacau, Str. 9 Mai nr 29, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J04/497/2000 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO13381349.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Opticlass INC srl isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina “Termeni si conditii”.

Utilizarea acestui site se face in totalitate pe contul dumneavoastra, Opticlass INC srl nefiind raspunzatoare pentru orice fel de daune, directe sau indirecte, de orice natura, ce ar putea fi rezultatul utilizarii acestui site. Nu ne asumam nici un fel de responsabilitate pentru nici o dauna ce poate aparea in urma utilizarii acestui site sau accesarii legaturilor web prezente in acest site, inclusiv, dar nu limitat la: orice tip de pierderi financiare, dispute sau pierderi de date.

Informatiile prezentate pe acest site pot contine inadvertente de natura tehnica sau greseli de tipar. Informatia din site poate fi modificata sau adusa la zi fara notificare prealabila.

Serviciul de tip newsletter este operat cu ajutorul Mailchimp, iar modalitatea de dezabonare este extrem de facila si prezenta la sfarsitul fiecarui email primit prin acest serviciu. Toate operatiunile sunt conforme cu legea 365/2002, cu modificarile aduse prin legea 121/2006.

Daca nu sunteti de acord cu regulile de utilizare a acestui site, va rugam sa nu luati in considerare sau sa folositi in nici un mod serviciile sau informatiile prezentate in acest site.

Accesul la informatiile de pe site

Opticlass INC srl garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul Opticlass.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Opticlass INC srl fara acordul prealabil scris al acesteia. Aveti un drept limitat, ne-exclusiv si revocabil de a crea o legatura web (link) catre pagina principala a site-ului Opticlass.ro, sau catre orice alta pagina, atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Opticlass INC srl sau oricaruia dintre partenerii nostri.

Comunicarea electronica

Cand vizitati Opticlass.ro sau ne trimiteti email-uri, comunicati cu noi pe cale electronica. Sunteti de acord ca toate aceste comunicari: email-uri, note, conventii, newslettere, stiri, sau orice alt tip de informatii pe care noi le furnizam electronic, satisfac toate cerintele legislatiei nationale si europene. Acceptul dumneavoastra de a comunica cu noi pe aceasta cale, fie ca numai primiti aceste informatii sau si in cazul in care dumneavoastra ne trimiteti informatii pe cale electronica, reprezinta un accept echivalent cu semnatura olografa pe orice document fizic, ca si cum aceste informatii ar fi tiparite pe un suport fizic, in scris. Dumneavoastra, si Opticlass INC srl deasemenea, sunteti de acord sa respectati intocmai cele comunicate pe cale electronica, punand folosirea acestor comunicari sub incidenta prezentului document numit „Termeni si conditii”.

Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului Opticlass.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Opticlass INC srl si a partenerilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Opticlass INC srl a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Se permite folosirea site-ului Opticlass.ro numai in limitele metionate in articolul 1 al prezentului document.

Linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul Opticlass.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Opticlass INC srl nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Opticlass INC srl nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Opticlass.ro. Opticlass INC srl nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.Opticlass.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Termenii de utilizare a newsletter-ului

Abonare si dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul Opticlass.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala. Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea Confidentialitate. Opticlass INC srl si firmele partenere detin toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document. Abonatii newsletter-ului Opticlass.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului Opticlass.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului document. In acest context, Opticlass INC srl nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai. Opticlass INC srl isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, dupa o notificare in prealabil – sau – fara o notificare in prealabil, despre aceasta intentie, daca Opticlass INC srl are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Opticlass.ro, sau de informatiile prezentate pe acest site, si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului Opticlass.ro, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Bacau, Strada 9 Mai, Nr. 29
Piatra Neamt, Piata Stefan cel Mare, Nr. 12